Stanoje kao pokisli miš na konferenciji! Grobari šokirani nakon Dinama! (VIDEO)
Aleksandar Stanojević, Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

otvorio dušu

Stanoje kao pokisli miš na konferenciji! Grobari šokirani nakon Dinama! (VIDEO)

Šta reći, a ne zaplakati?

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana doživeli su debakl u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona u gostima od Dinamo Kijeva rezultatom 6:2.

Prve reči nakon istorijskog brodoloma crno-belih izneo je strateg "parnog valjka" Aleksandar Stanojević:

- Razočaravajući rezultat za nas. Naivno i lako smo primali golove. Čestitam Dinamu koji nam je pokazao koliko je ispred nas u svim elementima fudbalske igre. Na nam je da nastavimo da radimo i dopunimo selekciju. Daleko smo od Lige šampione, ovo nam je pokazatelj. Ozbiljnim timovima se ne dešava da tako lako prime tri gola za pet minuta. To je i prelomilo meč.

- Za ovaj nivo takmičenja su nam potrebniji fizički moćniji igrači za razliku od onih koje mi imamo. Suštinska razlika je u tome, kada je reč o nama i Dinamu. Rekli smo igračima na poluvremenu da pokušamo da ostanemo u igri i postignemo pogodak. nismo izdržali njiho ritam. Teško je stići ovo u revanšu, ali pouke možemo da izvučemo. Potrebne su nam promene. Tražimo pojačanja... Moramo biti strpljivi i vredni u budućnosti - zaključio je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport

Revanš meč je na programu za sedam dana u Beogradu.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.